U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Vrijwilligers zijn onmisbaar. Vrijwilligerswerk is één van de vele vormen om te participeren. Bovendien zorgen vrijwilligers ervoor dat anderen, die wat extra hulp nodig hebben ook kunnen meedoen.

Alle vrijwilligers participeren en verlenen hun diensten op basis van onbetaalde vrijwilligheid.

Zij gebruiken vaak hun kennis en vaardigheden ten gunste van de Stichting. Voor elke activiteit is er een vrijwilligers- commissie die verantwoordelijk is voor de uitvoering van een activiteit. Vrijwilligers vormen het sociale cement van de samenleving. Zonder dit cement wordt de samenleving schraal en veel minder leefbaar, vinden wij.

Onze vrijwilligers hebben kennis van zaken en zijn altijd bereid om samen te zoeken naar een oplossing. Op basis van het C.V. dat is ingediend bij de administratie van de Stichting worden de vrijwilligers gekozen. Nieuwe vrijwilligers hebben de vrije ruimte om zich aan te melden voor verschillende activiteiten en zich te ontwikkelen.

     Vul de Inschrijving als vrijwilliger in en word lid:

Velden gemarkeerd met * zijn vereist.

Ekādaśī is the mother of Kṛṣṇa- Bhakti, love and affection. If you do not follow ekādaśī, Kṛṣṇa- Bhakti will never come.